Service | Support

emalo toepassingen zijn gebouwd op veiligheid en zeer gebruiksvriendelijk. Bij vragen of onduidelijkheden kunnen jij én je mensen rekenen op een vriendelijke en snelle ondersteuning

Van start tot livegang
Onze consultants bieden support van start tot livegang én daarna. Bij een uitgebreid project stellen we een solide plan van aanpak op. Samen met onze technische vakmensen en consultants zorgen we voor een soepele implementatie.

emalo Service is ook de link naar onze hosting partner en faciliteert de knowledge base van emalo (Help en FAQ). Geïnteresseerd in onze services of wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via support@emalo.nlSTORING

Het gebeurt zelden, maar is er sprake van storing en kun je niet met emalo werken, raadpleeg dan de checklist op help.emalo.nl
Blijft het probleem, mail naar storingen@emalo.nl. De mate van support is gekoppeld aan het afgenomen pakket.

go to top

Online demo - direct een indruk van ons pakket

Snel persoonlijk en online contact

emalo heeft veel mogelijkheden en er komen steeds nieuwe bij, die je tijd besparen en werkplezier opleveren.

Nog twijfels? Via een online verbinding geven we je een praktische demonstratie van de mogelijkheden van ons programma. Na je aanmelding ontvang je een mail met de datum en het tijdstip waarop we contact met je opnemen en hoe we de verbinding tot stand brengen. Investeer een halfuur en ontdek welke financiële en commerciële voordelen emalo heeft voor jouw bedrijf .

ONS VOLGENDE WEBINAR

1 uur Tips & Tricks

Vanaf je werkplek

Volg ons webinar – online vanaf je werkplek – en je bent snel op de hoogte. Ze zijn gratis voor zowel gebruikers als geïnteresseerden.

Onze webinars starten om 10.00 uur en om 15.30 uur.

naam
telefoon
e-mail
tekst

Stappenplan bij implementatie

Een voorbeeld van een implementatie stappenplan voor emalo GO. Voor iedere implementatie hebben wij ongeveer één dag per gebruiker nodig.

emalo go implementatie from emalo_BV

emalo GO implementatie
De doorlooptijd van de implementatie van emalo GO is, afhankelijk van planning en agenda’s, maximaal 4 tot 5 weken. Daarna gaat de omgeving live.

IMPLEMENTATIE

Beginnen met training
In de eerste week doorlopen onze consultants samen met jou of je medewerkers de mogelijkheden van emalo binnen onze demo omgeving. Zij adviseren in de inrichting van je nieuwe cloudomgeving en geven tegelijkertijd een praktische training. Hierna is het tijd om emalo zelf te testen en de vragen die daarbij rijzen te noteren.

In een tweede en eventueel derde afspraak richten wij emalo in naar de wensen van je bedrijf. We kijken dan bijvoorbeeld naar:
1) Stamgegevens (conversie artikelen, klanten, leveranciers, etc.)
2) Inrichten proces (configuratie in,-en verkoop, voorraadwaardering, etc.)
3) Financieel (configuratie online boekhouding, synchronisatie klanten, leveranciers, etc.)
4) Formulieren/documenten (ontwerpen offerte, factuur, pakbon, etc.)
5) Autorisatie (instellen beheerder, autorisatiegroepen, tabbladen, etc.)
6) Persoonlijke instellingen (eigen workplace/bureaublad, etc.)
7) Boekhoudintegratie (controleren BTW-groepen,grootboekrekeningen, etc.)

go to top
Veiligheid

Zijn mijn gegevens veilig?

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. De emalo cloud infrastructuur is gehost in TIER 3 data centers waarmee de hoogste standaarden voor fysieke beveiliging wordt aangeboden. De emalo cloud heeft daarnaast een gelaagde infrastructuur met meerdere firewalls, met de klantgegevens in de vierde en diepste laag. Het hosting platform en de organisatie worden bovendien jaarlijks geaudit en gecertificeerd om de hoogste veiligheidsstandaarden en beschikbaarheid te garanderen.

1. Cloud beveiliging door certificering

2. Cloud beveiliging door redundantie

3. Cloud beveiliging door infrastructuur

4. Cloud beveiliging door software

5. Cloud beveiliging door emalo

emalo werkt met Public en Private cloud

Ook veilig via public cloud
emalo maakt gebruik van zowel public als private clouds. Bij een public cloud wordt de infrastructuur gebruikt door verschillende bedrijven. Bij een private cloud wordt de infrastructuur opgezet voor één bedrijf. Het feit dat er een onderscheid bestaat, suggereert dat het onveilig is om je bedrijfsinformatie op public clouds op te slaan. Dit is onjuist. Met de juiste beveiligingsmaatregelen zorgt emalo, dat al uw gegevens ook veilig worden opgeslagen in public cloud.

Alleen kosten voor resources en diensten
emalo biedt public cloud aan in een model waarbij alleen betaald wordt voor de resources en diensten die je gebruikt. Als gebruiker kun je eenvoudig up- en downgraden en grote investeringen in hardware zijn niet nodig. In de public cloud profiteer je van de voordelen van een bijna oneindig schaalbaar platform.

Optimale controle met private cloud
Bij private cloud maak je gebruik van een exclusieve eigen cloud omgeving met complete controle over de eigen gegevens. Private cloud biedt alle voordelen van public cloud maar je kiest zelf waar de private cloud-server wordt gestald en hoe de gegevens beveiligd worden. emalo is verantwoordelijk voor het onderhoud van uw private cloud. U zorgt echter zélf voor de strenge veiligheid van uw gegevens.

go to top