ons pakket tot 20 gebruikers

Onze flexibele software sluit aan op álle bedrijfs,- en productieprocessen, van simpel tot uiterst complex. emalo stelt je bedrijf in staat succesvol te leveren aan de meest veeleisende (webshop)bedrijven.

emalo GO handel

Een snelle levering en klanttevredenheid zijn essentieel voor bedrijven in de (groot)handel. Met emalo kan je ook eenvoudig informatie in EDI-formaat versturen en met barcodes werken. Actuele artikel- en voorraadinformatie is óók voor je klant real time inzichtelijk en de complete orderafhandeling en facturatie worden tot in detail verzorgd.

emalo GO Dienstverlening

emalo maakt het werken in projecten gemakkelijk en transparant. Het systeem schakelt snel tussen werken op vaste prijs of nacalculatie, signaleert binnen of over budget, biedt overzichten op project- én medewerkerniveau en selecteert specifieke doelgroepen voor gerichte marketingactiviteiten en orderkansen.

emalo GO Productie

Ingewikkelde, oude ERP-systemen worden zonder problemen overgezet naar emalo. De vele functionaliteiten binnen emalo maken kostbaar maatwerk in 90% van de gevallen overbodig. Dezelfde slimme bedrijfsapplicaties die de multinationals tot hun beschikking hebben, biedt emalo tegen een beduidend lagere investering.

go to top
ultiem maatwerk, tot 100 gebruikers

Met emalo concurreer je gemakkelijk met de grote multinationals tegen beduidend lagere kosten. Inkoop, verkoop, productie, magazijn, logistiek en marketing; emalo combineert alles in één slim schaalbaar systeem. In enkele gevallen programmeren we speciale functionaliteiten op maat. emalo PROJECT staat voor de toepassingen die we voor een selecte groep bedrijven en organisaties ontwerpen. Héél specifieke functionaliteiten!

emalo PROJECT, Maatwerk voor bedrijven met 2 tot 100 gebruikers

Maatwerk binnen emalo. De standaard mogelijkheden binnen emalo zijn enorm uitgebreid en komen aan bijna alle bedrijfswensen tegemoet. In enkele gevallen programmeren we speciale functionaliteiten op maat. emalo PROJECT staat voor de toepassingen die we voor een selecte groep bedrijven en organisaties ontwerpen. Héél specifieke functionaliteiten.

go to top
ons pakket voor 1 gebruiker

emalo START is een zakelijk pakket voor werken in public cloud voor maximaal één gebruiker. De modulaire opbouw maakt emalo heel betaalbaar voor kleine ondernemingen en dus ook voor jou.

emalo START Handel

Je voorraad in detail, actuele bestellingen, ordercontrole en automatische facturatie. Altijd je gegevens bij de hand, ook onderweg. Met emalo ben je klaar voor groei. The sky is the limit.

emalo START Dienstverlening

Rust en overzicht in je administratie en financiële verslaglegging. emalo maakt het werken met andere ZZP’rs en projectpartners gemakkelijker en je administratie is op ieder moment overdraagbaar naar je accountant.

go to top