Riano Eindhoven – specialist in aluminiumveredeling – werkt met emalo PROJECT
De heer Rietman, directeur: “emalo beheert en optimaliseert onze bedrijfsprocessen. Als ISO-gecertificeerd bedrijf is het voor ons belangrijk dat de procesgegevens goed opgeslagen worden en per order geregistreerd worden. emalo is een goed en betrouwbaar systeem.”


Snoozebaby – exporteur van babyspullen – werkt met emalo GO
Mevrouw Rameckers, directeur: “De software is gebruiksvriendelijk. Ik werk vaak met de contactmanager die me dagelijks mijn te bellen klanten opgeeft. Kleine bedrijven hebben vaak niet het budget om grote investeringen te doen. Het is ideaal om met een klein pakket te starten en daarna door te groeien. Het gaat goed met het bedrijf en emalo groeit met ons mee”

Huisdiersuper.nl – alles voor huisdieren – werkt met emalo GO
De heer Kluit, directeur: “Vóór 2011 beschikten wij niet over een dergelijke geavanceerde voorraadadministratie. Het overzicht dat emalo ons biedt, is een enorme vooruitgang. Na de online demo waren we al om. We zagen direct de waarde van emalo voor ons bedrijf.”

Espresso d’Italia Nederland – importeur van exclusieve koffie – werkt met emalo GO
De heer Willemars, directeur: “Je merkt dat emalo is ontworpen met oog voor zowel de commerciële doelstellingen als een deugdelijke financiële bedrijfsvoering. Tussen die twee heel verschillende maar belangrijke bedrijfsaspecten slaat het systeem een slimme brug. Door de koppeling met Twinfield kunnen we realtime onze verkopen monitoren en hierop anticiperen. De vele functionaliteiten besparen je echt tijd en dus personeelskosten.”

House In Style – exclusief linnen en lifestyle producten – werkt met emalo GO
De heer Schouten, directeur: “emalo is sinds 2010 een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Wij gebruiken emalo voor facturatie, voorraadbeheer, verkoop en inkoop, maar het systeem heeft meer mogelijkheden. De flexibiliteit is groot en we hebben geen kosten aan een dure server, extra software of onderhoud. emalo is een prima oplossing.”

go to top