25-09-2015

Jaarcongres Accountant 2015 | vernieuwde emalo Twinfield cloud connector

De IAA in Frankfurt is net achter de rug, een beurs boordevol innovatie!
emalo werkt ook voortdurend aan innovatie en daarom is ons een genoegen om u tijdens het Jaarcongres Accountant 2015 onze innovatieve emalo Twinfield cloud connector te mogen presenteren!

Veel is tegenwoordig al geautomatiseerd, toch neemt emalo u nog meer werkt uit handen! Aan onze stand op het Jaarcongres Accountant laten wij u graag zien waar nog wat te winnen valt!

Het congres belooft zeer informatief te worden met diverse interessante sprekers, wij doen daar nog een stapje bovenop en laten u het congres onvergetelijk worden! Wij laten u zien hoe bedrijven in combinatie met Basecone en Twinfield nog veel kunnen automatiseren. emalo neemt het volledige inkoopproces onder de loep!

Scoor via ons nog één van de laatst beschikbare vrijkaarten, vraag ons! op=op!

← terug

28.05.2015

Production meets cloud EVENT

Op 25 Juni 2015 nodigt emalo u uit voor het unieke Event production meets cloud! Leer de uitgebreide mogelijkheden van emalo in combinatie met Twinfield kennen. Tijdens het event ontdekt u waarom emalo de perfecte match is voor uw MKB organisatie! Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat het voor het MKB een doolhof is om de perfect passende bedrijfssoftware te vinden.

Het event is bestemd voor producerende en assemblerende MKB Bedrijven, die meer informatie over een passende Cloud Software willen krijgen. Het seminar wordt gehouden in het Hoofdkantoor van Buscaglione in Breukelen. Kom dus ook op 25 Juni, schrijf u nu in op www.emalo.nl/productionmeetscloud

← terug

26.01.2015

Terugblik op de Webwinkel Vakdagen - 2015

Op 21- en 22 Januari presenteerde emalo zich wederom als exposant op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Onze ERP/ CRM bedrijfssoftware, direct gekoppeld aan e-commerce en Twinfield wist wederom de interesse te wekken bij vele bezoekers. Naast de vertrouwde “in the cloud” business software biedt emalo u vanaf heden ook de mogelijkheid om uw webshop in Duitlsland op te zetten.

emalo biedt namelijk als eerste, een volledig pakket als SaaS om succesvol een webshop in Duitsland te kunnen starten! Het bleek een schot in de Roos. emalo presenteerde een pakket, dat u alle zorgen betreffende deze Duitstalige webshop uit handen neemt! Denk hierbij niet alleen aan de native vertalingen, maar vooral aan de wettelijke regelgeving in Duitsland.

Het was twee dagen lang een gezellige drukte bij de stand van emalo. De vele belangstellenden vormden een zeer gevarieerd publiek. Zo spraken we veel nieuwe geïnteresseerden voor onze Core-Business (ERP- CRM bedrijfssoftware), maar ook personen met ambitie om een Duitstalige webshop op te zetten en natuurlijk ontbraken de “oude bekende” niet aan onze stand.

emalo kijkt terug op een zeer geslaagde vakbeurs. Nu op naar drukke weken, vol met nieuwe afspraken. Wij bedanken alle bezoekers voor de interessante en boeiende gesprekken. Volgend jaar zullen wij zeker weer van de partij zijn. Tot dan!

← terug

10.12.2014

emalo op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht

Op Woensdag 21 en Donderdag 22 Januari staat emalo weer op de belangrijkste e-commerce vakbeurs van de Benelux, de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht.

emalo biedt ú het MKB online bedrijfssoftwarepakket “in de cloud” zonder kapitaalinvestering en dure softwarelicenties! Een flexibel- en op maat gemaakt software pakket, die u in een shared omgeving toegang biedt tot al hun bedrijfsprocessen, overal en altijd. Tegen een vaste scherpe prijs per maand. Dit maakt uw organisatie flexibel, sneller en zorgt voor een efficiëntere werkwijze. Kortom concurrentieslagvaardiger.
Tijdens deze beurs maak je als bezoeker van onze stand kans op het winnen van een jaar lang uw eigen emalo account*! Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar je visitekaartje achter te laten bij onze Stand (S10).

Waarom naar de Webwinkel Vakdagen?
Als je een webwinkelier bent, of voor je bedrijf betrokken bent bij online activiteiten zijn de Webwinkel Vakdagen echt een ‘must visit’. Het is het grootste evenement van de e-commerce branche en de enige vakbeurs die zich alleen richt op online ondernemen. De WWV biedt een overzicht aan oplossingen die je helpen optimaal rendement uit je online strategie te halen!

← terug

08.04.2014

Een nieuwe website voor emalo

Drie hoofdbranches
Dynamisch, kleurrijk en toegankelijk. We zijn blij met onze nieuwe website. Om ervoor te zorgen dat je direct ziet welke financiële én commerciële voordelen onze business oplossingen opleveren voor jouw bedrijf en bedrijfstak hebben we onze informatie toegespitst op drie hoofdbranches: dienstverlening, (groot)handel en productie.

Extra modules
Onze pakketten START en GO bieden branchegebonden bedrijfsoplossingen, van compact tot uitgebreid. Daarnaast kun je kiezen voor extra specifieke oplossingen en add-ons.

Persoonlijk contact
We worden groter, maar via onze webinars en de mogelijkheid tot een online advies behouden we het persoonlijke contact met iedere klant.

Tips voor ons?
Heb je opmerkingen of tips met betrekking tot de website. Aarzel niet en laat ze ons weten via info@emalo.nl

← terug

03.03.2014

emalo introduceert startpakketten Handel en Dienstverlening voor ZZP’er

Voordelig pakket voor één gebruiker
emalo START is een zakelijk pakket voor public cloud voor één gebruiker. De modulaire opbouw maakt emalo heel betaalbaar voor zowel ZZP’ers als freelancers.

Altijd klaar voor de accountant
Voor een vast bedrag in de maand geven START Dienstverlening en START Handel rust en overzicht in administratie en financiële verslaglegging. emalo maakt het werken met andere ZZP’ers en projectpartners gemakkelijker en de gehele administratie is op ieder moment overdraagbaar naar de accountant.

Inzicht in voorraden en overzicht in projecten
Het startpakket Handel geeft real time inzicht in voorraden, actuele bestellingen, ordercontrole en automatische facturatie. En als het gaat om het delen van informatie rond de status en voortgang van projecten, maakt het startpakket Dienstverlening het samenwerken met andere ZZP’ers en externe projectpartners eenvoudig en prettig.

Ingesteld op groei
De emalo modules maken het eenvoudig losse modules in te kopen. Het START Plus pakket biedt bovenop het standaard startpakket extra bedrijfsoplossingen in CRM en online boekhouding. En extra specifieke oplossingen en add-ons zijn altijd mogelijk. Met emalo is ieder klein of startend bedrijf klaar voor groei.

← terug

03.02.2014

Eenvoudig over naar de cloud met een écht flexibel ERP-systeem

Geen investeringsdrempel
Voor veel ondernemers is de drempel naar de aanschaf van business management software of een nieuw ERP-systeem hoog en dat is begrijpelijk. Velen van hen investeerden immers fors in traditionele rigide systemen die niet automatisch meegaan met alle veranderingen in organisatiestructuur, productie, financiën en wet- en regelgeving. Uit een onderzoek van Mint Jutras onder 240 professionals blijkt dat de traditionele, rigide systemen leiden tot omzetverlies, een daling van de marktwaarde en lagere klanttevredenheid. emalo cloud oplossingen vereisen geen extra investeringen. Voor een vast bedrag per maand worden wijzigingen binnen de bedrijfsvoering – van buiten opgelegd of intern ingegeven -heel eenvoudig en automatisch doorgevoerd.

Probleemloos over van ieder oud systeem naar emalo
Oude systemen worden zonder problemen overgezet naar emalo. De vele functionaliteiten die emalo biedt maken kostbaar maatwerk in 90% van de gevallen overbodig en maatwerk modules worden snel en efficiënt gebouwd. Onze toepassingen scheppen de juiste randvoorwaarden voor een succesvolle ISO-certificering en helpen je bedrijf die gegarandeerde kwaliteit blijvend te bieden.

Gekoppeld aan online boekhouden en webshops tegen een lage investering
Onze ERP en CRM toepassingen maken een slimme koppeling met Twinfield, – Europees marktleider in online boekhouden. emalo heeft verder een standaard koppeling met Magento webshops en beschikt zo over dezelfde slimme bedrijfsapplicaties die de multinationals hebben, tegen een beduidend lagere investering dan de traditionele systemen.

Ook productiebedrijf Riano Eindhoven ging over op emalo

← terug

go to top